آزمون دهم لیگ علمی


1.

سه عامل اولیه مهم در غذاسازی گیاهان کدام مورد زیر است؟

2.

اگر یک گیاه آبزی را در ظرف قرار دهید و با چراغ قوه و چراغ مطالعه آن به تابانیم کدام گاز به صورت حباب از گیاه خارج خواهد شد؟

3.

بیشترین مقدار سبزینه در کدام قسمت گیاه ذخیره شده است؟

4.

گیاهان چه زمانی به ترتیب اکسیژن و  کربن دی اکسید بیشتری تولید می کند؟

5.

کدام گاز ها به ترتیب برای تنفس و فتوسنتز مصرف میشوند؟

6.

گیاهان چگونه کربن دی اکسید را برای فتوسنتز جذب می کنند؟

7.

اگر پشت برگی را با وازلین چرب کنیم پس از مدتی زرد می شود زیرا…….

8.

در عمل فتوسنتز چه تبدیلات انرژی صورت می گیرد؟

9.

کدام ماده زیر محلول ید را آبی تیره نمی کند؟

10.

آشپزخانه گیاه کدام قسمت گیاه است؟

11.

بیشترین مقدار قندی که در برگ ساخته میشود برای ذخیره شدن در گیاه به چه ماده ای تبدیل می شود؟

12.

کدام موجود توان غذاسازی ندارد؟

13.

 عمل فتوسنتز باعث ثابت نگه داشتن کدام دو گاز درجو کره زمین شده است؟

14.

بهترین راه خارج کردن کلروفیل از سلول گیاه کدام است؟

15.

کدام علت می‌تواند دلیلی منطقی برای زندگی جلبک ها در قسمت سطح آب باشد؟

16.

کدام گزینه در مورد گیاهان گوشتخوار صحیح است؟

17.

از محلول ید برای شناسایی کدام ماده می توان استفاده کرد؟

18.

به ترتیب میوه و دانه کدام گیاه روغنی است؟